Nyheder 2010

24/12  

”Bare rolig mor, jeg skal nok gribe den lille godbid,  hvis den falder ned! …mumz…” Vi ønsker jer alle rigtig god jul og et roligt nytår. Og håber vi får andet at spise iaften end rødkål og kartofler.

 

 17/12

Sol og sne, et skønt berner vejr ”kom nu og leg mor, i stedet for at tage billeder hele tiden”

   4/12

Træet er pyntet og Bina mener at hun er

en lækker pakke, så selvfølgelig skal hun ligge halvt under træet.

 20/11

Udstilling Strib.

Det er alt for lang tid siden vi har haft tid til at skrive her... idag har vi været i Strib til Binas første udstilling - og hold da op for en oplevelse !!!!!

Maya har været top spændt hele ugen og Bina har også kunne mærke at der skulle ske noget. Pludselig skulle man i bad og mor rystede på hoved, når man skulle til at grave ben op og ned i den dejlige mudrede jord, øv.

 

Bina startede med at få "særdeles lovende" i bedømmelse, og da hun kom ind anden gang vandt hun så sin klasse foran sin søster Frida.

3. gang på gulvet skulle hun op imod den bedste hvalpe han - det tog hun i stiv pels og fik 1. præmie som bedste hvalp.

 

Da vi kom hjem var vi alle meget udmattede og Bina nød at hun måtte grave og blive beskidt igen.

 

Vi vil gerne sige tak til Sanne og farmor Anni for støtte og gode råd.

 12/9

Vi var til hvalpetræf, hos Sanne og Kim, sammen med alle Binas søskende. En rigtig hyggelig dag. Det var spændende at se hvordan de andre hvalpe havde udviklet sig, og få delt sjove historier/erfaringer med de andre hvalpekøbere om vores, nu pænt store ”bamser”. Der blev hygget med store lækre okseben til alle de firbenede og grill pølser m.m. til dem på to ben. Der var ingen tvivl om at de ”små” kunne kende deres ”kennel-mor”. Sanne blev næsten løbet over ende, da hun lige skulle prøve om de kunne huske hendes indkalds-lyd. Jo-jo….. det kunne de godt huske! Tusind tak for en rigtig dejlig og hyggelig dag.

 14/8

”Man er vel en gårdhund ude på landet, og som sådan er man tæt i kontakt med sin indre grønsag…… specielt når de er sjove at stjæle fra mor, når hun lige har hevet dem op. Hi-hi”  

 8/8

”Det er altså nogle underlige træer der vokser her i haven. Tænk… nogen gange er der vokset leverpostej frem på stammerne… Lad os plante nogle flere af dem.”

 

14/7

Vi har feriebarn på besøg den næste uges tid ( legetante Donna, på 4 år) Det nyder Bina i stor stil og selv om man kun er en lille hvalp på 3 mdr. kan man jo godt spille lidt med musklerne og vise hvem der er boss her…

Først skal der nusses....                                                       Og så skal der snuses…

  6/7

Tid til en omgang gemmeleg…”kuk-kuk, kan i finde mig????”)

 

 12/6

Bina nyder et lille hyggeben i haven, hun er faldet utrolig godt og hurtigt til hos os. Som den naturligste ting i verden er hun gledet lige ind i vores familie (og alle hjerter)

 

 12.06.10

Fodbold VM er startet og Bina ved godt, hvad det handler om - man skal bare se cool ud og psyke modstanderen. Man kunne jo også blive landsholds mascot. vuf........

 11/6

”Hmm… det er nu også ganske hyggeligt sådan at blive fuldt ud serviceret”

 6/6

Her skal man da vist arbejde for føden. Spændende opgave

men hvordan får man mon lige maden ud derfra… Puha man

bliver helt sulten af at tænke over det….

 05.06.10

Endelig er det fars dag og vi har hentet Bina.... hun er bare det skønneste

 

 01.06.10

Første sommerdag og solen kigger frem. Vi kæmper med at gøre vores hus hvalpe sikkert og der dukker hele tiden nye ting op - bliver det ikke snart lørdag.

 

30.05.10

Der er nu kun eeen lang uge til at vi får vores nyeste familie medlem hjem på gården og vi glæder os alle sammen helt vildt til at Bina ankommer.