Nyheder 2011

19/11.

Turen var kommet til udstilling i Strib. For første gang skulle Bina stille op i mellem klasse. Vi var spændt på at tage til Strib, det var her vi udstillede første gang for et år siden, hvor Bina vandt alt hvad der var at vinde.. og vi fandt ud af at det er super hyggeligt at deltage i udstillinger. (uanset om man vinder eller ej… Der er nemlig altid masser af hygge, hundesnak og god stemning på en DBSK udstilling.)

Binas første gang i ringen som mellemklasse tæve gik super fint, det var en skrap og kritisk, men retfærdig dommer, og der blev ikke uddelt særlig mange røde bånd. Så vi blev meget glade da vi fik et. Bina’s resultat på dagen blev excellent og 2. vinder i sin klasse…Det er da super godt gået af vores lille dronning. Jubii.

 

3-4/9

Så stod den på udstilling i Køge. Denne gang fik vi ”very good” begge dage. Dommer-parret mente at hun var for stor og muskuløs til at være i en juniorklasse. Bare ærgerligt, det er første næste gang, når vi skal til Strib at vi rykker op i mellemklassen. Men vi er stolte af vores smukke prinsesse, hun var frisk og glad for at være i ringen, hun nyder det mindst lige så meget som os andre… Hun kunne dog ikke forstå vi ikke skulle løbe rundt i ringen igen, mens der blev klappet af klasse vinderne. (det har hun jo lært af erfaringen man skal gøre ;-)… hi-hi) Så vi måtte ud og løbe vores egen lille sejrsrunde bag ved vores telt og så var divaen glad og tilfreds

28-29/5

Så blev det tid til den årlige klubudstilling i Bøsøre. En oplevelse vi havde glædet os meget til. Vi var dog lidt usikre på om Bina’s ben kunne klare 2 dage i ringen. Hun er først lige blevet klar igen efter en forstrækning i baglåret. Så vi aftalte at prøve og så måtte vi se hvordan det gik… Hvis hun begyndte at trække på benet, ville vi trække os fra ringen.

Og hold da op hvor det gik.. Binas ben klarede det fint og i stedet slog hun benene helt væk under dommerne… lørdag fik hun excellent, blev 1.vinder med CK i sin klasse og 4.vinder i BIK det er bare så stort...Wow. Heldigvis var ”mor” Sanne også med på Bøsøre, så der var en ekstra at hoppe op og ned sammen med, mens øjnene løb i vand af glæde. Det betød rigtig meget for mig at kunne dele denne oplevelse med Bina’s ”kennel-mor”. Sanne var i ringen med Alissa, der lige er rykket op i åben klasse, hun fik excellent om lørdagen og very good om søndagen. Godt gået og tillykke.

Jublen og glædestårerne havde ikke nået at falde til ro, før den skønne prinsesse igen om søndagen fik excellent og blev 1.vinder med CK i sin klasse, og selvom hun ikke fik

nogen placering i BIK om søndagen, stod vi som nr. 7 tilbage

inden dommeren gav hånd… WOW for en weekend… det er den slags oplevelser man ikke lige glemmer. Og Bina nyder det! Specielt når man skal ind og

løbe sejrsrunde mens folk klapper, så ryger halen lige en

ekstra tak i vejret og hun viser tydeligt med hele kroppen at hun er ekstra ivrig og glad. Så det var en meget glad hund vi havde med til Bøsøre og hun gjorde det fantastisk.

Men hun har det jo heller ikke fra fremmede. Anni var med sammen

med farmand Oliver, der fik sit 3. CERT om lørdagen og dermed blev

Dansk Champion. Kæmpe stort tillykke!!!!!

Vi fik taget nogle super billeder hvor far og datter lige praler lidt af weekendens høst af pokaler og rosetter (Eller er det mon Anni og mig, der praler af vores super

fantastiske hunde…?)

Alt i alt var det en helt vild weekend, der føltes næsten helt uvirkelig. Tænk at det er min lille bamsepige, der stor charmerede sig ind på dommerne og snuppede endnu et par pokaler og rosetter til hylden derhjemme… Det kommer vist til at tage noget tid før vi får armene ned igen.

 

23/3

Turen var kommet til at til udstilling i Stestrup og se hvordan det er at udstille i det sjællandske. Og vi fik os en hyggelig dag. Man får altid mødt og talt med andre hundefolk, der alle kan blive enige om at berneren er den skønneste hund i verden. Det er bare så hyggeligt. Bina gjorde også sit til at gøre dagen til en ekstra god dag. Hun valgte at være vildt fjollet uden for ringen, glemte alt om at der var noget der hed hørelse… så mor her var lidt nervøs da vi skulle i ringen.. men så snart vi gik i ringen var hun super fokuseret og opmærksom, det virker som om hun er blevet ret vild med at være på udstillinger (men hvilken primadonna, nyder ikke at blive beundret!)

Resultatet af hendes flotte arbejde gav hende excellent og hun blev 1.vinder med CK.

Tror vi snart er blevet temmelig forkælet med de flotte placeringer…. Men den går nok ikke på Bøsøre til den årlige klubudstilling, der bliver væsentlig flere tilmeldte, så der er sikkert en hårdere konkurrence. Men vi glæder os til at se ”mor” Sanne igen og vise hvor fantastisk vores dejlige Bin’ze har udviklet sig.

 

2/3

Bina’s legeveninde Zenta har været på besøg i dag. Det er et smukt syn med 2 bernere i fuld fart og leg. Det er bare med at sørge for ikke at befinde sig i deres løbebane… de stopper nemlig ikke lige så nemt.

 

23/2

Bina stortrives i snevejr, her inviterer hun til en omgang fangeleg i høj sne og fuld fart. Hvem kan andet end bare at sige ”okay, jeg kommer nu”.

 

22/1

Vi har fået blod på tanden og prøver lige at udstille igen, for man

kan vist rolig sige at vi fik en super introduktion og førstegangs

oplevelse i Strib sidste gang. Så det skal bare prøves igen… det var rigtig sjovt. Så vi tog til Nyborg, hvor Bina syntes hun skulle være en hel del fjollet i ringen. Hun havde sig en dejlig fest…! På trods at nogle meget besynderlige, ungdomsoverstadige krumspring og diverse gavtyveagtige grimasser, fik hun charmeret dommeren. Hun fik excellent og blev 4.vinder i sin klasse. Hvor er vi bare stolte af vores fjollede unghund.

Far Oliver var også med i Nyborg, hvor han om lørdagen fik excellent og blev 3.vinder og søndag excellent og 1.vinder. Stort tillykke.

 

12/1

”Hmmmmm… gad vide hvorfor mor bliver ved med at stå her i køkkenet, det er slet ikke nødvendigt… Man er vel en ægte berner, så jeg skal nok vogte de her pølser! Og hvis de prøver at stikke af eller der bare er en der hopper ned af fadet, så skal jeg nok klare den… Så gå bare mor… jeg har helt styr på det!”

 

 

4/1

Masser af sne på gårdspladsen, dejlig bernervejr! Bina har gravet sig en fin hule hun nyder at ligge i. Vi andre har så været nødt til at grave en gangsti i en stor bue udenom. (man kan jo ikke ødelægge så fint et kunstværk!) Men hvad gør man ikke for at glæde sin berner.