Nyheder 2014

31. December

Kennel Pilegaarden ønsker et godt nytår til alle som følger os.

7. November

Nu er Tutti og Bina færdige med deres løbetid, og vi venter spændt på hvornår Aisha begynder sin.

Aisha skal parres denne gang og vi venter i spænding på, hvornår hun er klar til det – hun lader vente på sig.

11. oktober

Så er Maya taget afsted til udstilling i Års med halvdelen af den pelsede flok, Anakin og Tutti. Tutti har kun 2 udstillinger tilbage som junior og vi jagte det sidste af 3 Certer, som vil gøre hende til junior Champ.

Der er ikke mange junior Champs bernere i Danmark, så det kunne jo være sjovt hvis hun nåede at blive Champ. Men vores fantastiske smukke Tutti er gået i fæl og vi regner ikke med noget Tongue Out

4. september

På grund af længer tids sygdom, har det ikke været muligt at opdatere siden  så ofte som vi plejer.

Vi håber nu at få lidt overskud til igen at opdatere med nyt.

21. juli

Det er blevet sommer og hedebølgen er over os. Hunde og mennesker lider i varmen og dagene går med at ligge i skyggen og gispe og spise hjemmelavet hunde is. De daglige gåture er henlagt til meget sent om aftenen, hvor det igen er behageligt at være hund.

Aisha og Anakin blev 2 år 15/7 og Tutti blev 1 år samme dag, stort tillykke til dem….. de nød virkelig deres ben og lagkage. 

22. juni

Hasmark lørdag.

Anakin fik excelent og blev 3. vinder. Gonzo blev 2. vinder med CK. Tutti blev 2. vinder med CK og junior cert. Athos blev 1. vinder med CK.

Søndag.

Tutti blev 1. vinder med exvelent, CK, junior cert og blev nr. 3 i BIK.

Anakin blev 1. vinder med excelent og CK.

En helt fantastisk klub udstilling, hvor også B-Emma havde sin debut i babyklassen. Den lille krudttøs blev flot 3.vinder og fik særdeles lovende.

31. maj

Anakin og Aisha er begge blevet avlsgodkendte i DBSK, DKK og FCI.

Anakin er nu til rådighed til avl for andre DKK og FCI godkendte tæver.

26. maj

Super dejlig udstillingsdag i Hedensted.
79 bernere var tilmeldt, solen skinnende fra en skyfri himmel, og det var meget, meget varmt...så vi var glade for at udstillingsteltet kunne byde på lidt skygge til de firbenede.
Det var Anakins debut på en officiel DKK udstilling...så vi var meget spændte på hvordan han klarede det.... Og det gjorde han i super flot stil. Den smukke dreng fik excellent med ck, og blev 1.vinder i mellemklassen.... Og samtidig blev Gonzo/Pilegaardens Asterix 4. Vinder i mellemklassen....dejligt at stå med to fra ens opdræt blandt de første fire. Anakin gik videre til bedste han-klassen og var den 5.sidste der blev sendt ud af ringen, super flot klaret i et stort felt. Vi er meget stolte af ham.
Tutti klarede sig også rigtig flot i juniorklassen...hun fik excellent og blev 3. Vinder i klassen, rigtig flot klaret, der var så varmt da hun skulle i ringen at hun dårligt orkede at bevæge sig, og det gjorde det ikke lettere at hun er falsk drægtig og bare ikke gider noget i øjeblikket.

Igen et super flot samarbejde imellem Anakin og Louise - flot handlet.

Nu venter vi spændt på klub udstillingen i Hasmark, hvor Anakin og Tutti skal udstilles begge dage, og Bina, Anakin og Aisha skal stille op i rally....

14. maj

Weekendens udstilling i Roskilde gik rigtig godt for Aisha, som fik excelent og blev 2. vinder. Den svenske dommer var ellers ikke meget for at uddele røde bånd, så det var rigtig skønt og flot at gå derfra med en excelent. 

5 maj

Så har vi skudt sommerens udstillings sæson i gang, med et skue i Årslev -og sikke et startskud !!!!

Aisha fik excelent og blev 1. vinder af mellemklassen for tæver og derefter bedste tæve på dagen og BIM (Bedst i modsat køn).

Anakin, som havde sin udstillings debut fik også excelent og blev 1. vinder af mellemklassen for hanner og derefter bedste han på dagen og BIR (Bedst i race). Rigtig sjovt, når det er ens egne 2 hunde, der konkurrere om BIR og BIM. Tongue Out

Anakin skulle så videre i ”store ring” og her blev den skønne dreng 3. vinder i BIG (Bedst i gruppe).

Og for at det ikke lige skulle være nok, havde vi for sjov meldt dem til i parklassen, hvor jeg var i ringen med dem begge 2 på en gang….. Og totalt overraskende tog vi da lige førstepladsen i parklassen.

Det kan slet ikke beskrives hvor stolte vi er af de 2 skønne bamser. En gigantisk debut for Anakin og en super re-debut for Aisha, der ikke har været i ringen siden hvalpeklassen. Og en stor tak til Louise, som handlede Anakin så flot igennem hans debut, flot gået begge 2.

Nu venter vi spændt på de næste 2 weekender, hvor der skal udstilles i Roskilde og Hedensted.

17 april

B-Emma er flyttet hjemmefra og tingene er ved at være normale igen. Hun er faldet rigtig godt til hos sin nye skønne familie og vi vil glæder os til at følge hende tæt.

Tutti gik i sit første løb lige før hun blev 9 mdr. Det har skabt lidt rod i planlægningen, fordi hun har trukket Aisha med i løb.

Aisha skulle ellers først gå i løb i starten af juni, hvilket var perfekt fordi vi så lige kunne nå at få avls godkendt hende og hun samtidig ville nå at blive gammel nok. Men som med alt andet, når det gælder moder natur er planlægning kun vejledende eller måske mere vildledende Tongue Out

I hvert fald er planerne ændret, så Aisha først blive parret til efteråret. Om det så bliver efter gammel eller ny løbetids mønster, eller måske helt ny, må tiden vise.

Vi har fundet en rigtig dejlig og meget spændende han til Aisha, og vi vil på et senere og mere roligt tidspunkt præsentere dem ordenligt her på siden.

Anakin skal til sin første udstilling i midten af maj, og vi forventer også at han bliver avls godkendt i løbet af sommeren.

God påske.

12. februar

Den 28. januar fik Bina foretaget et kejsersnit og ud kom en dejlig lille pige, som har fået navnet Beauty-Emma.

26. januar

Bina har termin her i weekenden, men har endnu ingen planer om at gå i gang. Der kommer kun en hvalp denne gang, og sandsynligheden for et kejsersnit er derfor temmelig stor.

2. januar 

Kennel Pilegaarden vil gerne ønske alle et godt nytår. December måned har været kaotisk og vi har været syge på skift op til flere gange. Derfor har vi heller ikke haft overskud til at opdatere nyhederne.